Een straffe aanpak

Om een straffe site of webshop te maken, heb je een straffe aanpak nodig. Die bestaat uit 5 stappen:


 • Website laten maken - Gesprek en inzicht doelpubliek

  Inzicht

  We hebben inzicht in jouw bedrijf en jouw klanten nodig. Daarom beginnen we met een goed gesprek om jouw organisatie, doelgroep en doelstellingen te leren kennen. Afhankelijk van het project doen we extra workshops en bevragen we jouw doelpubliek. Hoe completer de input, hoe beter de uitkomst natuurlijk!


 • Website laten maken - Uitzetten grove lijnen

  Structuur

  We weten nu meer over jou en jouw publiek. Dit helpt om de juiste toon en stijl te vinden voor de inhoud en geeft inzicht in hoe we de website of webshop het best opbouwen. We zetten de grove lijnen voor jouw website of -shop.


 • Website laten maken - Content

  Content

  Nu we de structuur kennen, zoomen we in op de inhoud. Uiteraard werkt Straffe Sites enkel met straffe contentmakers, copywriters en beeldbouwers, die zorgen voor passende content.


 • Website laten maken - Fine tuning en eerste demo's online

  Layout

  Ondertussen zijn we de eerder gezette grove lijnen al aan het verfijnen naar een mooie layout en verschijnen de eerste demo’s online (alleen door jou en ons te zien, natuurlijk).


 • Website laten maken - Launch website

  Oplevering

  Samen zetten we de puntjes op de ’i’ en de website of webshop wordt opgeleverd.


Onderweg hebben we aandacht voor

 • SEO - Straffe Sites

  Straffe SEO

  SEO is essentieel om gevonden te worden in zoekmachines. Wist je dat SEO niet enkel over tekst, maar ook over technische aspecten gaat? Niet alleen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar ook weten we ze optimaal te implementeren.

 • Online reclame maken - Straffe Sites

  Straffe SEA

  Geef je online business een extra zetje met advertenties in zoekmachines. Door de juiste boodschappen te formuleren en deze bij het gewenste doelpubliek onder ogen te brengen, bereik je meer mensen.